Onze missie

We zijn een jong en dynamisch bedrijf. We zijn er op toegelegd om u in alle comfort en met discrete chauffeurs van A naar B te brengen. Zowel voor privé vervoer als in groep. We staan het hele jaar door (24/24 en 7/7) stipt klaar voor uw vervoer aan een zeer gunstig tarief.

  • Discretie en professionaliteit
  • Comfort in luxewagens
  • Zorgeloze verplaatsing, geen verkeersstress
  • Geen parkingskosten en altijd stipt

Foto's

VLM Tax - Privé en luchthavenvervoer
VLM Tax - Privé en luchthavenvervoer
VLM Tax - Privé en luchthavenvervoer
VLM Tax - Privé en luchthavenvervoer
VLM Tax - Privé en luchthavenvervoer
VLM Tax - Privé en luchthavenvervoer

Recencies

Voor de eerste keer gebruikt gemaakt van deze toch wel geweldige service, vriendelijke chauffeur, mooi netjes op tijd, helemaal ontspannen aan de vakantie begonnen door VLM tax. Zeker aan te raden, en tot volgend jaar.

VLM Tax - Karin Neuteleers

Karin Neuteleers

Het was een heel aangename rit en een rustige manier om relaxed op vakantie te vertrekken. Het was top !!!

VLM Tax - Josepha Vanschoenwinkel

Josepha Vanschoenwinkel

Hadden voor ons reisje het luchthaven vervoer heen en weer genomen bij VLM TAX van wommersom naar Zaventem. Zelden zo een fantastische service mogen ervaren . Taxi was steeds zeer goed op tijd met echte luxe wagen .

VLM Tax - Jo Eben

Jo Eben

Ons bedrijf

VLM TAX is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in persoonlijk en professioneel vervoer. Wij staan het hele jaar door 24/24 en 7/7 stipt klaar aan een zeer gunstig tarief. Onze wagens zijn voorzien van alle comfort. Ons gemotiveerd team streeft er naar om een aangename sfeer te creëren waarin onze klanten kunnen ontspannen, zodat zij maximaal van hun afspraak of andere tijdsbesteding kunnen genieten. Wij willen ervoor zorgen dat u op een professionele en zorgeloze manier wordt vervoerd zonder verkeersstress!